Publisher Theme
I’m a gamer, always have been.

Tweakers Update – PlayStation 5, Horizon: Forbidden West en andere PS5-games

0In deze Tweakers Update praten we je kort bij over alles wat Sony heeft aangekondigd tijdens zijn Future of Gaming-evenement, zoals de nieuwe PlayStation 5, games en accessoires.

De Sony PlayStation 5 staat verticaal op een voet en heeft witte, licht afgebogen zijpanelen met daartussen een zwarte basis met blauwe verlichting. De console kan echter ook horizontaal neergezet worden. Het ontwerp sluit met zijn combinatie van wit en zwarte en blauwe accenten aan bij het uiterlijk van de DualSense-controllers, die Sony in april al toonde (https://tweakers.net/nieuws/165642/sony-toont-dualsense-controller-voor-playstation-5.html).

Aan de voorkant zitten een usb- en usb-c-poort, maar de overige aansluitingen waren niet zichtbaar in de revealtrailer. Rechts aan de voorkant zit verticaal de optische schijfingang, maar er komt ook een variant die geen diskdrive heeft: de PlayStation 5 Digital Edition.

Sony toonde verder een laadstation om twee DualSense-controllers te laden, een hd-camera voor de console, een afstandsbediening en de Pulse 3D: een draadloze headset. Deze komen allemaal in het wit beschikbaar. Sony gebruikte voor zijn PlayStation VR-headset al eerder de combinatie van wit en zwart met blauwe accenten.

Meer Tweakers:
• Bekijk al onze video’s: https://goo.gl/xo64f0
• Check onze playlists: https://goo.gl/1bCRnr
• Like ons op Facebook: https://goo.gl/oEilz2
• Volg ons op Twitter: https://goo.gl/U2Xabx
• Volg ons op Instagram: https://goo.gl/CWnVaS
• Lees meer: https://tweakers.net

#Tweakersnet

source

Leave A Reply

Your email address will not be published.